Πάντα ήταν χρήσιμη συμβουλή... Τώρα έγινε αδήριτη ανάγκη!

«Άμα σέ τρώει η πλάτη, κοίτα να βρείς τρόπο να ξυστείς μόνος σου!
Διότι, αν σέ ξύσει άλλος... ή θα σέ ξύσει αλλού ή θα σέ γρατσουνίσει...»

31/12/10

To 19,99 € του OTE και άλλα απατεωνίστικα


ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ !
και..., από καταναλωτική άποψη, θα είναι καλή μόνον εάν πάψτε να μπαίνετε σε μαγαζιά με τιμές «999» ή -ακόμα καλλίτερα!- αν μπαίνετε, κάντε μιά καλή βόλτα απασχολώντας τους πωλητές και φεύγετε χωρίς να αγοράσετε ΤΙΠΟΤΑ, λέγοντας φωναχτά πως εσείς δεν είστε κορόϊδο να αγοράζετε από μαγαζιά που σάς θεωρούν βλάκες προς εκμετάλλευση.
Όποια επιχείρηση σάς θεωρεί αρκετά βλάκες για να ελκύεστε από τιμές 19,99 €, όπως ο ΟΤΕ π.χ., είναι σίγουρο ότι σάς θεωρεί και αρκετά βλάκες για να σάς πασσάρει προϊόντα ή υπηρεσίες κακής ποιότητας ή υπερβολικής τιμής ή το πιθανότερο ΚΑΙ κακής ποιότητας ΚΑΙ υπερβολικής τιμής.
ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ !
Υ.Γ.
Κι ας μην ξεχνάμε ότι ο ΟΤΕ είναι πλέον υπό γερμανική διοίκηση (της Deutsche Telekom) της οποίας κάποιες «συμπατριώτισσες» εταιρείες, όπως η Ζήμενς, η Μερσεντές, η ΜΑΝ και άλλες έχουν ιδιαίτερα διακριθεί στην απάτη, την υπερτιμολόγηση, την δωροδοκία και την διαφθορά.
Να μην μάς κουνιούνται λοιπόν ότι είναι μεγάλη εταιρεία άρα ...δεν κάνει τέτοια. Πιθανότατα, επειδή ακριβώς είναι μεγάλη εταιρεία, είναι και μεγάλος απατεώνας...

1 σχόλιο:

akrat είπε...

ΈΤΣΙ...

καλή χρονιά

αντίστασις εις τας πωλήτριας...