Πάντα ήταν χρήσιμη συμβουλή... Τώρα έγινε αδήριτη ανάγκη!

«Άμα σέ τρώει η πλάτη, κοίτα να βρείς τρόπο να ξυστείς μόνος σου!
Διότι, αν σέ ξύσει άλλος... ή θα σέ ξύσει αλλού ή θα σέ γρατσουνίσει...»

17/3/09

Τύπος και υπογραμμίσεις

Ο φίλτατος "Λωτοφάγος" δημοσίευσε, «ανάρτησε» τελοσπάντων, το παρακάτω κείμενο με το περιεχόμενο του οποίου ΚΑΙ καθόλου δεν διαφωνούμε ΚΑΙ το θεωρήσαμε ταιριαστό και αναδημοσιεύσιμο σε τούτο το "μπλογκ".
«««««««
Οι εφημερίδες
κάποτε έδιναν σπίτια και αυτοκίνητα για να αυξήσουν την κυκλοφορία τους, αλλά τελικά τα DVD τις έσωσαν! Ματώνει η καρδιά μου βλέποντας τόνους τυπωμένου χαρτιού να καταλήγει στα σκουπίδια, αφού οι αγοραστές δεν τις πήραν για να τις διαβάσουν, αλλά για να δουν τις ταινίες που προσφέρουν!
Μαζί με τις εταιρείες παραγωγής, που ζητούν εξωφρενικές τιμές για τις mainstream ταινίες, έχουν καταδικάσει σε μαρασμό τα video club και σε ανεργία τους υπαλλήλους τους.
Τελευταία απειλούν και τους εκδοτικούς οίκους. Κάποιες δίνουν βιβλία των οποίων οι εκδοτικοί οίκοι έχουν κλείσει ή οι συγγραφείς τους δεν είναι τόσο δημοφιλείς στις νεότερες γενιές. Έστω. Κάποιες άλλες, όμως, «μετέφρασαν» κλασική λογοτεχνία, δίνουν λευκώματα έργων τέχνης, βιβλία ιατρικής και μαγειρικής! Αντί να πας στο βιβλιοπωλείο, πας στο περίπτερο.
Βαλθήκατε να τους κλείσετε όλους, παλικάρια; Βελτιώστε την ύλη και το ήθος σας καλύτερα. Ο παπάς παπάς κι ο τατάς τατάς, που λέει η παροιμία.

Τα ιλουστρασιόν περιοδικά
δεν περιορίζονται στις διαφημίσεις και τη σαχλαμάρα, ούτε στις τσάντες θαλάσσης και τα μπλουζάκια. Έχοντας ήδη προλειάνει το έδαφος, χαρίζουν χημικές βόμβες σε μορφή καλλυντικών. Τα εύπιστα κοριτσάκια ονειρεύονται να μοιάσουν στην Αντζελίνα και βάζουν στα τρυφερά τους πρόσωπα ό,τι αηδία τους πλασάρουν οι βιομηχανίες ονείρων. Ασφαλώς και δεν έχουν ακούσει για τα περίφημα «παραμπέν» και τις συνέπειές τους στο ορμονικό σύστημα! Αντίθετα, έχουν ακούσει τα πάντα (;) για τα φτηνιάρικα ινδάλματά τους με την βλαχαδεριάρικη συμπεριφορά! Και ξεπατικώνουν τη συμπεριφορά των ηρωίδων του Sex and the City!

Which reminds me, που λένε κι οι Αγγλοσάξωνες, την περίπτωση του κυκλαμικού οξέος που αντικαθιστά τη ζάχαρη στην Coca Cola Zero με τις μηδενικές θερμίδες!

Όπως αποκάλυψε εδώ και καιρό η «Αυγή», η ουσία αυτή έχει απαγορευτεί από το 1969 στις ΗΠΑ, επειδή πειράματα σε δυστυχή ποντίκια και πρωτεύοντα θηλαστικά έδειξαν ότι προκαλεί μη αναστρέψιμη ατροφία των όρχεων και ενέχεται στον σχηματισμό καρκινικών όγκων!
Η βουλευτίνα του ΣΥΝ Ευαγγελία Αμανατίδου ρώτησε σχετικά την πολυεθνική και αυτή απάντησε ότι αφενός στην ΕΕ το κυκλαμικό οξύ δεν είναι απαγορευμένο και αφετέρου η μελέτη είναι αμφιλεγόμενη! Πρόσθεσε επίσης ότι ο FDA[*] εξετάζει την επανέγκριση, ενώ στο μεταξύ έχουν ανακαλυφθεί και άλλες γλυκαντικές ύλες!!

Όπως αναρωτιέται και το «Ποντίκι», γιατί τότε δεν χρησιμοποιούνται οι «άλλες»;[**]
»»»»»»»
[*] Food and Drug Administration των ΗΠΑ
[**] Γιατί προφανώς είναι ακριβότερες...

4 σχόλια:

KitsosMitsos είπε...

Ωιμέ και τι μας περιμένει...

Κλαζoμένιoς είπε...

Ατροφία των όρχεων;;;

Δεν περίμενα η Κόκα-κόλα να συμμετέχει τόσο ενεργά στον έλεγχο του υπερπληθυσμού!!!

Καημένε Μάλθους τί σού 'μελλε να πάθεις...

Καλές γιορτές και προσοχή στους δρόμους!!!
Κυκλοφορεί πολλή μαγκιά. Θανατηφόρα μαγκιά.

akrat είπε...

άντε χρόνια πολλά
και μακριά από εμάς...

Λωτοφάγος είπε...

Ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες.